Добро Дојдовте

на веб страната од МПЦО Свети Кирил и Методиј Штутгарт!

Овде ќе бидете информирани за нашите Богослужби и сите актуелности околу активностите на МПЦО Свети Кирил и Методиј од Штутгарт.

Доколку сакате да стапите во контакт со нас имате можност тоа да го сторите овде преку оваа страница или преку Facebook да се зачлените во нашата Група МПЦО Свети Кирил и Методиј Штутгарт.